U knjižari Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin", Klub knjige, od 29. februara do 12. marta traju osmomartovska sniženja.

Tokom osmomartovskog Sajma u Klubu knjige, uz popuste od 20-50%, možete pronaći prigodne poklone. Uz veliki izbor knjiga koje govore o položaju žena kroz čitavu istoriju čovečanstva, dolazeći iz svih geografskih krajeva sveta, i od kojih izdvajamo samo nekoliko, kao našu preporuku, potražite u našoj knjižari i zanimljive knjige iz oblasti popularne psihologije, kao i druge prigodne nasove.

Ono što je u našoj knjižari posebno zanimljivo ovih dana jeste da kod nas možete pronaći i lepe magnetiće i majice udruženja NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) čijom kupovinom donirate priloge kao pomoć deci oboleloj od raka.

 

 Naše preporuke za osmomartovski poklon:

Franciska Sigel

ŽELIM TI MNOGO SREĆE

"Ako pažljivo pogledamo, sreća je svuda oko nas - mada se ponekad sakriva. Želim ti da uvek prepoznaš sreću i čvrsto je zgrabiš."

Sreća se ne prepoznaje glavom, nego srcem.

Norveška izreka

 

Tina Herold

NAJBOLJOJ MAMI NA SVETU

"... zato što imaš najveće srce i zato što si radost za moju dušu."

 

 

 

Rhonda Byrne

TAJNA - PORUKE ZA SVAKI DAN

"Tajna sadrži jasne smernice o tome kako da živite u skladu sa prirodnim zakonima svemira, a najvažnije je za svakoga DA ŽIVI."

Rhonda Byrne

 

 

Antoan de Melo

BUĐENJE - PUT LJUBAVI - NOVI DAN

"Čitajući ove knjige, pokušajte iskreno da shvatite nešto više o sebi. To je kao kada biste čitali priručnik iz medicine i pitali se da li osećate neki od navedenih simptoma. One će vam otkriti nešto novo o vama, nešto o čemu možda niste ni sanjali. Čak i ako ih čitate iz puke zabave, ništa ne garantuje da neće probiti vaše odbrambene mehanizme i eksplodirati u vašem biću kad se najmanje nadate. Na taj način prolazite kurs prosvetljenja u kome ste sami sebi duhovni učitelj."

 

 

Robin Šarma

MUDROST KOJA TE VODI

Piter je lider ugledne kompanije koja napreduje vrtoglavom brzinom i za vanredno kratko vreme dostiže vrhunac. Međutim, kada surova korporativna atmosfera i neumoljiva trka za profitom zavladaju u kompaniji, među zaposlenima dolazi do pada energije i elana za nove poduhvate, a Piter ne može da pronađe rešenje problema. Sve dok u ružičnjaku ispred svoje kancelarije ne ugleda neobičnu pojavu u kaluđerskoj odori…

Robin Šarma još jednom pretače drevnu mudrost u inspirativnu priču koja će, korak po korak, promeniti način na koji razmišljamo i omogućiti nam da dođemo do najboljih rezultata – kako na profesionalnom tako i na ličnom planu.