Obradujte vaše klince i knjigom u novogodišnjem paketiću!

 

Dušica Bojović

Novogodišnja irvasijada

"Decembar je. U selu Deda Mraza na Severnom polu ubrzano teku novogodišnje pripreme, ali, avaj, vilenjak Sima, glavni pomoćnik Deda Mraza iznenada otkriva da su se irvasi potpuno ulenjili i da neće moći da povuku sanke sa Deda Mrazom i poklonima."

U ovoj uzbudljivoj, edukativnoj slikovnici pročitajte kako će vilenjak Sima naterati irvase da se vrate u staru, dbru formu i ispune novogodišnji zadatak.

 

 

 

Nikoleta Novak i Aleksa Jovanović

Maca Keti upoznaje Deda Mraza

Divlja mačka Keti stalno smišlja pakosti stanovnicima šume. Svi izbegavaju njeno društvo. U šumi je pao sneg i stiže Nova godina. Hoće li praznik koji se približava i zajedničko kićenje jelke naterati Keti da se promeni?

Kroz ovu slikovnicu mali čitaoci će saznati na koji način je nevaljala maca Keti na kraju upoznala Deda Mraza i zaslužila čarobnu vožnju sa njim.

Pored poučne priče, deca će uz ovu knjigu saznati zanimljivosti o divljim mačkama, ali i druge pojmove u vezi sa šumom i šumskim životinjama, a na kraju slikovnice ih čekaju zadaci i novogodišnja jelka da je zajedno sa macom Keti osmisle, ukrase i oboje.

 

 Mauri Kunas

Deda Mraz

Najlepša Božićna i Novogodišnja priča! Hoćete li da zavirite u najtajanstveniju radionicu igračaka na svetu? Želite li da skoknete u Korvatunturi, do pravog Deda Mraza i njegove rumene Baba Mrazice i da se pozdravite s njima? Retki su oni koji znaju kako je u Deda Mrazovoj zemlji. Srećom, pisac Mauri Kunas oduvek je bio u dobrim odnosima s Deda Mrazovom družinom. Zahvaljujući njemu, i vi imate priliku da se upoznate sa uzbudljivim svetom u kojem žive Deda Mraz i njegovi vredni Mrazuljci.

 

 

 

Slagalica knjiga

Nova godina i Božić

Pet slagalica na ploči sa novogodišnjim i božićnim motivima, od po 48 delova, uz koje će vaši najmlađi moći da nauče nešto o novogodišnjim običajima, ali i da se sjajno zabave.

 

 

 

 

Antoan de Sent-Egziperi

Mali Princ

Lepo izdanje, po odličnoj ceni!

Poklonite dragima Malog princa, ilustrovanog akvarelima autora, i pružite im mogućnost ponovnog uživanja u jednoj od najvoljenijih knjiga svih vremena.